Deuren > Laminaat deuren

Laminaat deuren

Onze laminaat deuren van GPG Deuren & Dressings in Dendermonde zijn gemakkelijk te onderhouden en weinig onderhevig aan slijtage. Bij de merken Mecoraal, Merida, Allegro en Nocta heeft u de keuze uit horizontale of verticale nerven, bij de andere deurtypes heeft u de keuze mits meerprijs van een supplement.

Laminaat deuren in verschillende vormen

Laminaat deuren worden uitgevoerd in honingraat en/of tubespaan, en de promo deuren zijn uitgerust met magnetisch slot, argenta-scharnieren en rubber. Wilt u liever laminaat deuren met schuiflijsten? Dat kan perfect. In de RF30-uitvoering zijn laminaat deuren ideaal voor appartementen. Vraag vandaag nog een offerte voor uw binnendeur op maat bij ons aan en wij doen er alles aan om uw laminaat deuren te leveren. Naast laminaat deuren, kan u ook een glazen deur kopen bij ons die prachtig staat in ieder interieur. Vraag advies over uw binnendeuren en wij helpen u graag verder.

Contacteer ons

Heel wat van onze binnendeuren kunnen plaats-klaar geleverd worden, al dan niet volledig op maat. Koop nu uw binnendeuren op maat bij ons. Bekijk ook zeker onze koopjeshoek waar u verschillende producten van ons vindt aan een verminderde prijs. Contacteer ons nu voor meer informatie of vraag uw offerte bij ons aan. Stuur ons een e-mail naar info@gpgdeurenendressings.be.

 

 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij GPG Deuren & Dressings!

Prijsofferte aanvragen
© 2023 GPG Deuren & dressings bv - Privacy - Website by KMOSites