Deuren > Schuifdeuren

Schuifdeuren

 Wenst u graag een schuifdeur voor binnen en heeft u graag de keuze uit diverse kleuren en materialen? Dan zit u bij GPG Deuren & Dressings in Dendermonde zeker goed. Wij maken uw schuifdeur voor binnen volledig op maat en hanteren daarbij een eerlijke prijs. Kies voor meer vrijheid en geef uw woning een upgrade met onze schuifdeur voor binnen.

Verlies minder ruimte met een schuifdeur voor binnen

Wilt u graag meer ruimte creëren in uw huis? De ideale oplossing is dan een schuifdeur voor binnen plaatsen. Iedere normale deur zwaait open, waardoor de deur een bepaalde ruimte inneemt die niet bruikbaar meer is. Een schuifdeur schuift u open naar links of naar rechts, afhankelijk van wat u verkiest, en zo bespaart u veel ruimte. Verlies minder ruimte met deze binnendeuren op maat. Standaardhoogte is mogelijk, maar wij maken de schuifdeur ook op maat – al dan niet voorzien van een cassette, waardoor de deur in de muur verdwijnt. Daarnaast is deze schuifdeur op maat ook een echte eyecatcher en staat deze deur ontzettend leuk in uw woning. Naast een schuifdeur voor binnen, kan u ook een stalen deur met glas laten plaatsen, ideaal als u op natuurlijke wijze meer daglicht wenst in uw woning.

Ga voor een schuifdeur

Kies voor deuren schuiven in de plaats van deuren openzwaaien. U kan ook kiezen voor onze pivoterende deur, die rond haar eigen as kan draaien. U neemt eenvoudig contact met ons op door een offerte aan te vragen. Stuur een e-mail naar info@gpgdeurenendressings.be.

 

 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij GPG Deuren & Dressings!

Prijsofferte aanvragen
© 2024 GPG Deuren & dressings bv - Privacy - Website by KMOSites