Wij zijn gesloten voor het bouwverlof. Winkel Willebroek gesloten vanaf 08/07 tem 29/07/2024. Winkel Dendermonde gesloten vanaf 14/07/2024 tem 24/07/2024.
Deuren > Pivot deuren

Pivot deuren

Wilt u graag een pivoterende deur? Bij GPG Deuren & Dressings in Dendermode verkopen wij deze stijlvolle deuren aan goede kwaliteit. Een pivoterende deur heeft draaipunten in de vloer en het plafond, waardoor ze in beide richtingen kan draaien rond haar eigen verticale as. Deze binnendeuren zijn elegant en strak en passen goed in een modern interieur.

Ga voor een modern en stijlvol interieur met een pivoterende deur

Deze pivoterende deuren zijn verkrijgbaar als verfdeur, maar ook in een laminaat- en/of gelakte versie (met of zonder pomp). De deuren leveren we op standaardhoogte of op uw keuzemaat. Deze binnendeuren op maat zorgen voor een minimalistische look doordat drempels en andere visueel storende elementen niet aanwezig zijn. Heeft u een grote doorgang en een ruimte waar u veel moet passeren? Twijfel dan niet langer en kies voor een pivoterende deur. Openduwen gaat gemakkelijk, u kiest zelf het formaat en wij hebben een ruim aanbod van afwerkingen.

Bestel deze pivotdeur

Heeft u niet zo’n brede doorgang, maar wilt u toch kiezen voor een strak en mooi afgewerkte deur met meer licht? Kies dan voor onze glazen deuren. Vraag eenvoudig een offerte aan bij ons en wij laten u weten of wij u verder kunnen helpen. Wenst u graag meer informatie over onze deuren of over de mogelijkheden van een pivoterende deur? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@gpgdeurenendressings.be.

 

 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij GPG Deuren & Dressings!

Prijsofferte aanvragen
© 2024 GPG Deuren & dressings bv - Privacy - Website by KMOSites