Deuren > Blokdeuren

Blokdeuren

Bent u op zoek naar blokdeuren die feilloos aansluiten bij de rest van uw muur? Bij GPG Deuren & Dressings in Dendermonde bent u aan het goede adres voor deuren die geen omlijstingen hebben. Blokdeuren worden als het ware als één grote wand geplaatst. Blokdeuren zijn trendy binnendeuren en prachtig door hun doorlopend geheel.
 

Ga voor een minimalistische look met blokdeuren

Blokdeuren zijn binnendeuren die wij op maat maken. Ze kunnen ook inverse geleverd worden, zodat de deur gelijkligt met de muren maar toch naar binnen opengaat. Anders gezegd: als de deze deur in dezelfde kleur als de muur wordt geverfd, ‘verdwijnt’ ze als het ware en valt ze veel minder op. Uw interieur krijgt een meer minimalistische look. Anders dan bij verfdeuren, zijn deze wel iets duurder. Onze blokdeuren zijn namelijk uitgerust met magnetisch slot, en u kiest uit honing of tubespaan als materiaal. Heeft u liever wat meer licht in uw woning? Dan kiest u beter voor een stalen deur met glas, die meteen voor meer openheid zorgt en een luxe uitstraling geeft.

Doe beroep op ons

Bent u aan het verbouwen en zoekt u blokdeuren die passen bij de stijl van uw woning? Blokdeuren zijn zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten een oogstrelende keuze. Ook Laminaat deuren zijn gemakkelijk te onderhouden en staan mooi in elke leefruimte. Neem contact met ons op. Vraag nu eenvoudig uw offerte aan bij ons of stuur een e-mail naar info@gpgdeurenendressings.be bij vragen.

 

 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij GPG Deuren & Dressings!

Prijsofferte aanvragen
© 2024 GPG Deuren & dressings bv - Privacy - Website by KMOSites