Wij zijn gesloten voor het bouwverlof. Winkel Willebroek gesloten vanaf 08/07 tem 29/07/2024. Winkel Dendermonde gesloten vanaf 14/07/2024 tem 24/07/2024.
Deuren > Xinnix deuren

Xinnix deuren

Bent u op zoek naar Xinnix-deuren die perfecte matchen met elk design binnenin uw woning? Xinnix ontwerpt, creëert en produceert gepatenteerde deursystemen om binnendeuren strak in het vlak van de muur af te werken. Xinnix ontwikkelt universele constructie-elementen voor een maximaal aantal toepassingen met een minimumaantal producten. Het systeem laat toe om zo universeel mogelijk te werken met zo weinig mogelijk producten. Bij GPG Deuren & Dressings in Dendermonde verkopen wij deze systemen aan een mooie prijs.

Universele Xinnix-deuren

Door het respecteren van de gewoontes van architecten en bouwprofessionals zijn de Xinni-deuren universeel toepasbaar in combinatie met de standaard deurelementen. Bijgevolg moeten geen speciale inbouwafmetingen voorzien worden, zijn speciale op maat gemaakte deurbladen niet nodig (al is maatwerk uiteraard mogelijk) en kan het standaard gekende beslag toegepast worden. Dit alles wordt verdeeld in een handige complete set zodat deze systemen altijd in de distributiesector beschikbaar zijn. Op die manier kunnen de Xinnix-deuren onmiddellijk geleverd worden.

De inverse draaideur

Deze draaideur functioneert zoals een gewone draaideur maar heeft een frameless afwerking en draait vanuit de vlakke wand naar de inverse kant. Door gebruik te maken van het niet-zichtbare deurkader en ingebouwde niet-zichtbare scharnieren kan de deur vanaf de vlak afgewerkte zijde draaien in de kamer. Deze toepassing wordt heel vaak toegepast in een lange gang waarbij alle deuren in hetzelfde vlak liggen maar toch in een andere richting opendraaien. Bij de slaapkamers draaien de deuren binnen in de kamer, de toilet- en badkamerdeur trekt men dan gewoon open maar alle deuren zien er visueel identiek uit, wat esthetisch een groot verschil maakt. Naast deze draaideur, kan u ook kiezen voor onze pivoterende deur, een handige deur die in beide richtingen rond haar eigen as draait.

Voordelen van Xinnix

Met Xinnix kiest u voor een prachtige, tijdloze afwerking van uw binnendeuren op maat. Xinnix- deuren staan voor:

 • Specialist in zijn vakgebied
 • Volledig vlakwandige draaideuren, onafhankelijk van de draairichting
 • Een Belgisch product: beschikbaarheid en snelle levertermijn
 • 3D-regelbaar onzichtbaar scharnier, omkeerbaar
 • Magnetische sloten die beschadiging voorkomen
 • Dichtingsrubbers voor akoestiek en isolatie zijn vanzelfsprekend
 • U kiest zelf uw deurbeslag
 • Systeem is geschikt voor iedere deur (schilderdeur, klassieke deur,…)
 • Ingewerkte plinten mogelijk
 • Plaatsbesparende schuifdeuren voor alle afmetingen
 • Branddeuren
 • Akoestische deuren
 • Geschikt voor ieder wandtype: zowel gipsplaat als te bepleisteren wanden

Xinnix-deuren hebben een kwaliteitsvol design zonder omlijsting. 

 

Vraag uw offerte aan voor deze systemen

Xinnix staat voor ‘ik zie niks’. Het deursysteem met aluminium onzichtbare kozijnen voor binnendeuren wordt weggewerkt in de wand. Deze systemen zijn geschikt voor iedere deur, bijvoorbeeld ook een blokdeur, een klassieke deur, een schilderdeur, enzovoort. Vraag uw offerte bij ons aan of contacteer ons en stuur ons een e-mail naar info@gpgdeurenendressings.be

 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij GPG Deuren & Dressings!

Prijsofferte aanvragen
© 2024 GPG Deuren & dressings bv - Privacy - Website by KMOSites