Wij zijn gesloten voor het bouwverlof. Winkel Willebroek gesloten vanaf 08/07 tem 29/07/2024. Winkel Dendermonde gesloten vanaf 14/07/2024 tem 24/07/2024.
Deuren > Stalen deuren / aluminium

Stalen deuren / aluminium

Bij GPG Deuren & Dressings in Dendermonde kunnen wij uw stalen deuren met glas van de beste kwaliteit leveren tegen een juiste prijs. Wilt u meer rust en licht in uw woning en ruimtes in uw huis verbinden met elkaar? Onze zwarte stalen binnendeur op maat is perfect om een elegante touch toe te voegen aan elke ruimte. 

 

 

Maak uw ruimte moderner met stalen deuren met glas

Wilt u een moderne stalen deur kopen? Dan is uw woning binnenkort weer helemaal hip. Alle moderne woonstijlen beginnen met een rustige basis zoals neutrale kleuren. Maar naast kleur kan u ook nadenken over bepaalde materialen zoals voor uw vloeren of deuren. Een zwarte stalen binnendeur op maat met glas kopen, biedt ook heel wat voordelen. Naast dat deze moderne binnendeur ontzettend stijlvol is, lijkt uw woning ook optisch een stuk groter. Uw ruimte wordt niet meer afgesloten van het licht van buitenaf en meer licht heeft een positieve invloed op uw stemming en productiviteit.

 

 

De voor- en nadelen van deze binnendeur

Hoe kiest u nu de juiste zwarte stalen deuren met glas voor in uw woning? Zwarte stalen binnendeuren met glas delen een aantal voordelen:

  • Ze zijn makkelijk om te onderhouden
  • Ze laten natuurlijk daglicht door
  • Ze bieden een goede thermische en akoestische isolatie
  • Ze zijn makkelijk om te onderhouden

De zwarte stalen binnendeur is ontzettend stevig en door kwalitatieve poedercoating gaat de kleur een leven lang mee. Toch weten wij als geen ander dat deze stalen binnendeuren met glas op maat duur zijn. Ga dan voor een budgetvriendelijke oplossing door geen stalen deur in glas te kopen, maar een steellookdeur uit aluminium. U kan ook voor een gewone glazen deur met bijvoorbeeld een zwarte omlijsting gaan. Ontdek ook onze koopjeshoek waar wij regelmatig afgeprijsde artikelen plaatsen.

 

 

Ga voor deze trend

Kom onze stalen deur kopen. Deze deuren zijn dé trend op dit moment en dat valt te verklaren door hun industriële stijl. Maar niet alleen in deze stijl, deze stalen binnendeuren op maat passen perfect in elk plaatje. U kan ze tot in het kleinste detail samenstellen naar smaak en wens. Kies zelf het type deur, de framekleur en het glassoort. Daarnaast kan u ook de handgrepen en het sluitsysteem van onze stalen deuren met glas kiezen. Donkere framekleuren worden het meest gekozen, maar u kan net zo goed een zwarte stalen binnendeur op maat kopen met gouden omlijsting die ontzettend chique staat in uw ruimte. Ga voor deze niet te evenaren, luxueuze sfeer. Uw woonkamer, slaapkamer of badkamer wordt meteen een stuk aangenamer.

 

 

Koop nu deze deuren

Wilt u graag deze stalen deur kopen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan bij ons. Wilt u graag ruimte besparen met een schuifdeur voor binnen? Ons gamma is breed en wij geven u een uitgebreide keuze in verschillende soorten en maten. Onze stalen binnendeur met glas geeft elk interieur een robuuste maar elegante uitstraling. Wij hebben ze in standaardmaten en in maten naar uw wensen. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@gpgdeurenendressings.be.

 

 

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan bij GPG Deuren & Dressings!

Prijsofferte aanvragen
© 2024 GPG Deuren & dressings bv - Privacy - Website by KMOSites